Återförsäljare & integratörer

The Sourcing Company

The Sourcing Company är en Microsoft ”cloudstanding” partner och IT-partner för flera advokatbyråer.

Vår Magistra-lösning erbjuder en komplett arbetsyta för den juridiska sektorn inklusive Contentworker dokumenthantering, tidrapportering och fakturering samt hela erbjudandet från Microsoft 365.

2toLead

2toLead är ett nordamerikanskt konsultföretag med de mest betrodda teknikrådgivarna i branschen som pro-aktivt hjälper våra kunder att inse (eller maximera) värde från ny eller förändrad teknik.

Matrix Logic

Matrix Logic Corporation är en USA-baserad integratör av Enterprise Content Management (ECM) lösningar för advokatbyråer, affärsjuridiska avdelningar, myndigheter och privata företag. Vi tillhandahåller utbildning, anpassad utveckling, implementering, rådgivning och stödtjänster till över 500 kunder i USA och utomlands.

EIM

EIM International är en ledande leverantör av Enterprise Information Management och content management-lösningar, inklusive dokumenthantering, registerhantering och e-posthantering.

Teknikpartners

DocsCorp

DocsCorp ger användare av företagets content management-system med integrerad, lättanvänd programvara och tjänster som sträcker sig utöver dokumenthantering, översyn, hantering och publicering av arbetsflöden inom och utanför sin omgivning för att driva företagets effektivitet och för att öka värdet av sina befintliga teknikinvesteringar. DocsCorp verkar i alla länder runt om i världen med kunder spridda över hela Amerika, Europa och Asien/Stillahavsområdet. Mer än 3.500 organisationer förlitar sig på DocsCorp-programvara varje dag.

dotoffice

DotOffice är uppbyggt kring ett stark och entusiastiskt team av specialister. Vi har många års erfarenhet av Microsoft Office-anpassningar för våra kunder. Även om vi är ett relativt ungt företag, har vi vårt engagemang i flera olika typer av branscher så som bank, juridiska tjänster, myndigheter och hälsovård.

legalsense

Legalsense är mjukvarulösningen för den moderna advokatbyrån. Grundpaketet har all den funktionalitet för ärendehantering, tidsrapportering, utläggsspårning och fakturering som en liten till medelstor advokatbyrå behöver för att komma igång.