Contentworker

Contentworker är en produktsvit som tillför funktionalitet och användarvänlighet till Microsoft SharePoint i dokument- och epost-intensiva organisationer. Contentworker tillhandahåller utökad funktionalitet som underlättar för användare och skapar bättre informationshantering för organisationen.

Contentworker produktsvit består av dokument-, avtal-, e-post- och kunskapshantering. Dessa moduler kan användas som helt separata lösningar eller integrerade med varandra. Contentworkers webbaserade användargränssnitt gör produkterna enkla att distribuera, uppdatera och administrera. SharePoints arktitektur tillhandahåller en säker och skalbar lösning som möter krav på informationskontroll. Contentworker finns både för SharePoint 2013 och 2016.

Till Webinar!Produktblad
Staffan Hugemark

Formpipe – Vilka vi är

Formpipe utvecklar och levererar lösningar inom ECM (Enterprise Content Management) som ger organisationer möjlighet att tillvarata och öka värdet på sina ECM-investeringar. Vår långa erfarenhet av att tillhandahålla effektiva verktyg anpassade till kundens arbetssätt gör oss till ett av de mest anlitade företagen inom informationshantering för advokatbyråer och juridiska avdelningar i Norden.

Den del av Formpipe som riktar sig till den juridiska sektorn grundades 1995 och har sedan dess byggt upp en unik kunskap inom ECM och lösningar för den juridiska sektorn. Detta har lett till att hundratals kunder världen över använder våra produkter för sina affärskritiska behov.

Formpipe Software AB (publ). är ett svenskt bolag och grundades 2004.